Home > Nieuws > Stadskanaal Engelandlaan > Nominatie Leraar van het Jaar 2019

Nieuws

Nominatie Leraar van het Jaar 2019

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2019/01/Edwin-vd-Land.jpeg
28 januari 2019 Stadskanaal Engelandlaan

Afgelopen zaterdag had ik de eer aanwezig te mogen zijn bij de bekendmaking van de leraar van het jaar 2019. Voor deze verkiezing kwamen bijna achthonderd aanmeldingen binnen. Drieëndertig van hen werden genomineerd voor de volgende ronde. Voor de slotronde bleven er per sector drie finalisten over. Voor het voortgezet onderwijs was “onze eigen” Edwin van der Land genomineerd. Hij is uiteindelijk niet verkozen tot leraar van het jaar, maar dat maakt ons niet minder trots op hem.

“Edwin van der Land werkt aan de Engelandlaan en is een docent met een duidelijke en vernieuwende visie op het onderwijs. Hij speelt een belangrijke rol in het ontwerpen en ontwikkelen van het beroepsgerichte vak “Technologie & Toepassing” voor de theoretische leerweg. Hierin brengt hij onder andere de samenwerking met verschillende bedrijven uit onze regio tot stand. Daarnaast weet hij in de beoordeling op heldere wijze onderscheid te maken tussen het proces en het product. Leerlingen ervaren Edwin als een docent die niet alleen over de nodige vakkennis beschikt, maar hen ook door het stellen van kritische vragen tot nadenken en reflectie weet te brengen.”

We zijn trots op het feit dat Edwin zijn kwaliteiten op deze manier voor onze leerlingen, onze school en onze regio inzet en feliciteren hem alsnog met de nominatie voor leraar van het jaar 2019.

Namens de directie van Ubbo Emmius,

Linda van Sloten – Aardema.

Terug
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan