Home > Onderwijsaanbod > vmbo gtl > Dienstverlening & Producten

Onderwijsaanbod - Schoolbreed

Dienstverlening & Producten

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2022/10/ubbo-engelandlaan-Docent_Meisje_Mapje.jpg

Ben jij de schoolbanken wel zat en kun je niet wachten tot je de theorie in de praktijk mag brengen? Wil je wel eens theorie leren die je ook in de praktijk gebruikt? Misschien is Dienstverlening en Producten dan de juiste keuze voor jou!

Focus op de toekomst

Bij Dienstverlening & Producten doe je ervaring op in het bedrijfsleven, maar dat niet alleen! Door samen te werken bij een bedrijf, doe je ervaring op met mensen en beroepen. Op deze manier willen we je kennis laten maken met alles wat er is en wat er goed bij je past, zodat je straks een betere keuze kunt maken voor je vervolgopleiding!

What’s in it for me?

Maar wat kun je eigenlijk met dit vak? Dienstverlening & Producten is natuurlijk erg leuk om te doen, alleen daarom kies je dit vak niet. Tijdens dit vak leer je bijvoorbeeld werken met het Office-pakket, goed en efficiënt te vergaderen en omgaan met de klant. Daarnaast ontwikkel je verschillende competenties en vaardigheden die je later kunt gebruiken in je vervolgstudie of het bedrijfsleven.

Praktische informatie

Wil jij de D&P-route gaan kiezen? Dan kan dit vanaf het 3e jaar. In het 3e en 4e jaar volg je een keuzevakken en en daarnaast een aantal (verplichte) onderdelen: je leert de basisvaardigheden en voert daarnaast allerlei verschillende activiteiten uit. In april van het 4e jaar start je met het centraal examen voor Dienstverlening & Producten.

Terug
Gymnasium 5 Rome-reis
24 april 2024 Stadskanaal Stationslaan Gymnasium 5 Rome-reis Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan