Home > Onderwijsaanbod > vmbo gtl > Technologie & Toepassing

Onderwijsaanbod - Schoolbreed

Technologie & Toepassing

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2022/10/ubbo-engelandlaan_Jonges_VRbril.jpg

Ben jij liever met je handen bezig in plaats van met je neus in de boeken? Of wil je gewoon wel weten hoe het in het bedrijfsleven eraan toe gaat? Misschien is het vak Technologie en Toepassing (T&T) dan wat voor jou!

7 werelden

Tijdens dit vak heb je te maken met échte opdrachtgevers en échte opdrachten. Elke periode werk je samen met je teamgenoten aan een opdracht van een opdrachtgever. Een opdracht wordt gekoppeld aan één of meerdere werelden. In totaal zijn er 7 werelden van de techniek. Verderop lees je meer over de verschillende werelden en de bijbehorende projecten!

What’s in it for me?

Wat heb je eraan om dit vak te volgen? Allereerst is het een ontzettend leuk vak. Daarnaast zit je eens niet met je hoofd in de studieboeken te leren voor jezelf, maar ben je nu actief bezig voor jezelf én een ander! Tijdens het vak ontwikkel je verschillende competenties en ben je veel in de praktijk bezig. Zo ga je op bedrijfsbezoeken om de opdracht beter te begrijpen, maar ben je ook regelmatig op het mbo zodat je wordt voorbereid op het vervolgonderwijs en de arbeidsmarkt!

Praktische informatie

In klas 2 krijgt iedereen een eerste, oriënterende T&T-opdracht. Op deze manier proef je alvast wat T&T je allemaal te bieden heeft. Als je kiest voor de T&T-route, krijg je in het derde jaar vier projecten die je moet uitvoeren. In het vierde jaar voer je drie projecten uit en sluit je klas 4 af met een schoolexamen.

Terug
Gymnasium 5 Rome-reis
24 april 2024 Stadskanaal Stationslaan Gymnasium 5 Rome-reis Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan