Home > Nieuws > Schoolbreed > Nieuwe bestuurder Trivium

Nieuws

Nieuwe bestuurder Trivium

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2023/04/Trivium_logo.png
21 april 2023 Schoolbreed

Ineke de Roo wordt per 1 augustus de nieuwe voorzitter CvB van scholengroep Trivium. Zij heeft een jarenlange ervaring in het onderwijs.

Ineke de Roo is op dit moment bestuurder/algemeen directeur op het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand. Zij volgt Gerard van Vliet op, die 1 januari 2024 stopt met zijn werkzaamheden wegens het bereiken van pensioengerechtigde leeftijd. Om een zorgvuldige overdracht te borgen blijft Gerard van Vliet tot aan de herfstvakantie lid van het College van Bestuur.

“Met haar expertise en persoonlijkheid past Ineke prima bij Trivium” zegt Rob Schuur, voorzitter van de Raad van Toezicht. “We zijn ervan overtuigd dat zij snel haar plek binnen onze organisatie zal weten te vinden en van daaruit een bijdrage zal leveren aan de maatschappelijke opdracht, die we graag met onze partners willen uitvoeren. Wij wensen haar een mooie, succesvolle tijd toe bij Trivium.”


Stichting Scholengroep Trivium bestaat uit het Dollard College en Scholengemeenschap Ubbo Emmius met 12 vestigingen voor voortgezet onderwijs in Oost-Groningen.   

Terug
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan