Home > Nieuws > Stadskanaal Stationslaan > Feestelijke uitreiking Cambridge English certificaten

Nieuws

Feestelijke uitreiking Cambridge English certificaten

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2018/10/foto-ubbo.jpg
01 oktober 2018 Stadskanaal Stationslaan

Donderdagmiddag  27 september hadden we de feestelijke uitreiking van de felbegeerde Cambridge English certificaten. Na het openingswoord van Jeroen Baerveldt geïnspireerd op het lied Magnificent van Elbow, hebben de Cambridge kandidaten van vorig schooljaar het C1 en in drie gevallen zelfs het C2 certificaat voor Engels in ontvangst genomen. Alle leerlingen die in juni examen hebben gedaan, zijn geslaagd. Een prestatie om trots op te zijn!

Vorig schooljaar gingen zowel havo als vwo 5 leerlingen de uitdaging aan. Als je bedenkt dat het reguliere programma Engels op havo 5 niveau afgesloten wordt op B1 niveau, dan is het best bijzonder dat Dagmar Kuiper, Ymke Opdam, Marco Sijbolts en Eva Zwiers nu in het bezit zijn van een C1 certificaat. Hard werken en steeds feedback vragen hebben hier aan bijgedragen.

De vwo 5 leerlingen van vorig jaar die het C1 certificaat bemachtigd hebben, zijn: Jill Bastings, Ewout Vink, Gijs Mantjes en Lois Loogman. Leerlingen die het C2 niveau, het hoogst haalbare niveau van een taal, hebben weten te bereiken zijn: Ramon Jelsma, Marjolein de Kruif en Rogier Remmerts.

Van harte gefeliciteerd!

Yvonne Niemeijer
Teacher of Cambridge English

Terug
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan