Maandag 23 januari: voorstelling Geert Teis voor regionale ondernemers

Op maandag 23 januari 2017 staat Theater Geert Teis in het teken van regionaal talent. Leerlingen van Ubbo Emmius Praktijkonderwijs voeren dan de voorstelling ‘Never give up!’ uit. Een voorstelling vol humor, spanning en emotie. Compleet bedacht, gemaakt en uitgevoerd door de leerlingen zelf! 

PRO wint landelijke wedstrijd
In 2016 zijn we benaderd om mee te doen aan het project Bazen Verbazen. Een initiatief van onder andere CNV Jongeren en Maas theater en dans, waarmee geprobeerd wordt een brug te slaan tussen jongeren en potentiële werkgevers. Deelnemende scholen werden uitgedaagd om met een creatief idee op de proppen te komen om hun verhalen en talenten te laten zien aan werkgevers. Ubbo Emmius Praktijkonderwijs slaagde erin om een van de 10 winnen de scholen te worden! De prijs? Hun gedroomde plan tot uitvoer brengen. De 23e staan de leerlingen met hun eigen voorstelling op de planken in Teis.

Uitnodiging voor werkgevers
Bent u werkgever en op zoek naar regionaal talent? De leerlingen en hun begeleidend docent Antsje van Bommel nodigen werkgevers uit Noord-Oost Groningen van harte uit om vooral zelf te komen kijken. Na de voorstelling is er gelegenheid voor de leerlingen en ondernemers om te netwerken. Samen hopen ze de kans te krijgen om bazen te verbazen.