Voor groep 8

UbboXperience

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2019/09/201909015_ubboemmius_ubboxperience_online_campagne_HEADER_1920x885px.jpg

Zoals we al eerder gezegd hebben, vinden we het allerbelangrijkste dat jij je thuis voelt op de middelbare school. Welke school dat dan ook is. Om je kennis te laten maken met de middelbare school, organiseren we rond de herfstvakantie de UbboXperience.

er·va·ring (de; v; meervoud: ervaringen)

Waarschijnlijk heb je al wat Engels gehad op de basisschool en weet je wat “experience” betekent. Als je het niet weet is het ook niet erg, dan vertellen we je het nu! Experience betekent “ervaring”. Je ervaart hoe het is op de middelbare school. We vinden het belangrijk dat je ervaart hoe het op een middelbare school eraan toegaat, voordat je überhaupt gaat kijken naar de verschillende scholen.

Ontdek verschillende locaties

Tijdens de UbboXperience kun je op allerlei verschillende locaties workshops volgen. Op deze manier ontdek je hoe het gaat met wisselende lessen, wisselende locaties én natuurlijk de lessen zelf. We hopen dat je hierdoor een beter beeld van de middelbare school krijgt.

Actuele data

Dit jaar vindt de UbboXperience op de volgende data en tijdstippen plaats:

  • Winschoten: woensdag 9 oktober van 14.00 – 17.00 uur
  • Onstwedde: woensdag 9 oktober van 14.15 – 16.30 uur
  • Stadskanaal: woensdag 16 oktober van 14.30 – 16.55 uur

Aanmelding gesloten

De aanmelding voor de workshops is gesloten. Wil je toch graag komen? Neem dan contact op met de locatie Maarsdreef. Zij kunnen je verder helpen.

Start schooljaar
22 augustus 2019 Stadskanaal Maarsdreef Start schooljaar Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan