Voor groep 8

UbboXperience

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2018/10/20181002_ubboemmius_ubboxperience_online_campagne_PAGINA_HEADER_1920x885px-1.jpg

Zoals we al eerder gezegd hebben, vinden we het allerbelangrijkste dat jij je thuis voelt op de middelbare school. Welke school dat dan ook is. Om je kennis te laten maken met de middelbare school, organiseren we de Ubbo Xperience.

er·va·ring (de; v; meervoud: ervaringen)

Waarschijnlijk heb je al wat Engels gehad op de basisschool en weet je wat “experience” betekent. Als je het niet weet is het ook niet erg, dan vertellen we je het nu! Experience betekent “ervaring”. Je ervaart hoe het is op de middelbare school. We vinden het belangrijk dat je ervaart hoe het op een middelbare school eraan toegaat, voordat je überhaupt gaat kijken naar de verschillende scholen.

Ontdek verschillende locaties

Tijdens de Ubbo Xperience kun je op allerlei verschillende locaties workshops volgen. Op deze manier ontdek je hoe het gaat met wisselende lessen, wisselende locaties én natuurlijk de lessen zelf. We hopen dat je hierdoor een beter beeld van de middelbare school krijgt.

Actuele data

Op woendag 17 oktober vindt de Ubbo Xperience plaats op verschillende locaties in Stadskanaal én op de locatie Winschoten. Op woensdag 31 oktober heeft de locatie Onstwedde de UbboXperience. 

Inschrijven Ubbo Xperience Stadskanaal

De UbboXperience in Stadskanaal vindt plaats op 5 verschillende locaties! Je zult begrijpen dat dit meer organisatie vraagt. Daarom willen we je vragen om je hier in te schrijven voor maximaal 3 workshops!

Let op! Je hoeft je alleen in te schrijven voor de UbboXperience in Stadskanaal. Voor de UbboXperience in Winschoten en Onstwedde hoef je je niet in te schrijven. 

Voetbal- en danssportdag in Onstwedde
19 oktober 2018 Onstwedde Voetbal- en danssportdag in Onstwedde Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan