Nieuws

Ubbo Xperience

28 oktober 2019 Stadskanaal Sportparklaan

Op woensdag 16 oktober 2019 werd voor de vierde keer de Ubbo Xperience gehouden op de verschillende Ubbo locaties in Stadskanaal.
Het doel van de Ubbo Xperience is dat leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs op een leuke manier kennis maken met het voortgezet onderwijs op onze school. De kennismaking moet vooral laagdrempelig en leuk zijn.
 
Volmondig kunnen wij zeggen dat wij als Ubbo en daarmee ook als Ubbo Sportparklaan het doel hebben behaald.
 
Op de Sportparklaan zijn door diverse collega’s leuke en inspirerende workshops georganiseerd. Dit jaar werden de volgende workshops aangeboden: ‘Ontwerp je toekomst’, ‘Help de aarde warmt op!!!’, ‘Fotografie’, ‘Muisjes maken’, ‘Dromenvanger’ en ‘Kwaliteit dat ben jij!!!!’.
 
Van leerlingen en ouders hebben wij alleen maar positieve berichten gehoord. Leuke workshops, goede sfeer en enthousiaste collega’s en leerlingen.
 
Samen sterk voor de toekomst!

Ook in januari hopen wij weer op spetterende wervingsactiviteiten, met de Ubbo on Tour en Open Dagen. U bent van harte welkom om ons te bezoeken tijdens deze dagen. Wij zijn aanwezig op de Ubbo on Tour dagen en Open Dagen op de Maarsdreef en in Onstwedde. En natuurlijk op de Open Dag hier aan de Sportparklaan.
Terug
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan