Home > Voor groep 8 > Écht Ubbo Emmius

Voor groep 8

Écht Ubbo Emmius

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2022/09/ubbo-sportparklaan-ingang-jongen-meisje-fietsen.jpg

Weet je al precies wat je wilt worden? Of heb je nog geen idee? De wereld van techniek spreekt je misschien aan, of je hebt juist een grote voorkeur voor talen, de zorg of wetenschap. Wat een fijn startpunt: je kunt nog alle kanten op! Op Ubbo Emmius kun je veel leren én we helpen je jouw diploma te behalen. In die tijd hebben we volop aandacht voor het ontwikkelen van jouw talenten én het maken van de juiste keuzes in vakken en vervolgopleidingen.

Kies het onderwijs dat bij je past

We begrijpen dat de overgang naar het voortgezet onderwijs een spannende en belangrijke stap is. Wil je dat je goed op je plek komt en dat je na een fijne schoolperiode je diploma haalt? Dit kan op onze scholengemeenschap; Ubbo Emmius heeft alle opleidingen in huis. Elke vestiging heeft een eigen sfeer, maar we hebben dezelfde missie: we brengen jouw talenten tot bloei!

Kies je voor Ubbo Emmius, dan voel je je vast snel thuis op je nieuwe school. Of je nu graag praktisch bezig bent of sterk bent in theorie; we willen je laten uitblinken op het gebied waar jij je talenten hebt. We zijn een goed georganiseerde school en kennen onze leerlingen. Je haalt op een passend niveau en in een veilige omgeving jouw diploma.

Stel vragen over de wereld om je heen

Ubbo Emmius staat voor goed en uitdagend onderwijs en we bieden een brede vorming. Onze school werkt vanuit de christelijke traditie. Dit wil zeggen dat we op vaste momenten in het jaar vieringen houden én dagelijks aandacht besteden aan waarden en normen. Zo leer je vragen te stellen over de wereld om je heen. Je haalt niet alleen een diploma, maar je leert ook dingen die waardevol zijn in het leven voor jou en anderen.

Reis binnen het onderwijs
19 maart 2024 Schoolbreed Reis binnen het onderwijs Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan