Voor groep 8

Open dagen

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2018/12/20181121_ubboemmius_online_opendagen_campagne_PAGINA_HEADER_1920x885px.jpg

Misschien heb je er al veel over gehoord. De open dagen. Het lijkt soms wel alsof er iets magisch omheen hangt. Als je in groep 8 zit, mag je eindelijk naar de open dagen, zodat je een indruk krijgt van een middelbare school.

Maak kennis met de school én de leerlingen!

Uiteraard organiseren ook wij open dagen op onze school! We laten je kennismaken met onze locaties, maar daarnaast kun je ook met leerlingen praten. Want wij geloven dat je pas écht weet hoe het op een school aan toe gaat, als je met ervaringsdeskundigen (leerlingen) praat. Daarnaast zijn er ook docenten op de open dag aanwezig, zodat je vragen kunt stellen over de lessen en de activiteiten die allemaal plaatsvinden.

Neem je ouders mee! 

Misschien maak je zelf de keuze voor een middelbare school of doen je ouders het. Hoe dan ook, je ouders zijn natuurlijk enorm belangrijk bij de keuze voor een school. Zij willen graag weten waar hun zoon of dochter straks elke dag naartoe gaat. Op zich wel logisch toch?

Data open dagen

Momenteel zijn we achter de schermen al hard aan het werk om ons voor te bereiden op de open dagen 2019. Dit jaar vinden de open dagen plaats op de volgende data:

  • 22 januari: Winschoten
  • 23 januari: Stadskanaal Maarsdreef 
  • 24 januari: Onstwedde
  • 25 januari: Stadskanaal Sportparklaan
Themacertificaat
23 november 2018 Winschoten Themacertificaat Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan