Voor groep 8

Open dagen

Ben je op zoek naar een middelbare school? Dan is het natuurlijk belangrijk dat het een school is die bij jou past. Misschien ben je op zoek naar een kleine school óf juist een school waar veel aandacht is voor techniek. Bij Ubbo Emmius zijn er veel verschillende vestigingen met elk een eigen karakter. Vind een school die bij jou past!

Maak kennis met de school!

Hét moment van het jaar om kennis te maken met de school, is natuurlijk tijdens de open dag. Proef de sfeer van de school en ontdek of Ubbo Emmius bij jou past! We willen leerlingen en ouders van groep 8 heel graag kennis laten maken met onze school. We willen echter ook dat iedereen gezond blijft. Om die reden hebben we onze open dag aangepast naar een online open dag.

De open dagen van Ubbo Emmius vinden plaats op de volgende momenten:

  • Woensdag 2 februari: Maarsdreef
  • Donderdag 3 februari: Onstwedde
  • Woensdag 9 februari: Praktijkonderwijs

Klik op de button onderaan de pagina om je aan te melden voor de open dag van jouw vestiging. Wil je meerdere open dagen volgen, meld je dan voor iedere open dag opnieuw aan via dezelfde link. Een dag voorafgaand aan de open dag(en) ontvang je dan van ons per email een link waarmee je de online open dag kunt bezoeken.

Maarsdreef en Onstwedde

De open dagen vinden plaats op woensdag 2 februari (Maarsdreef) en donderdag 3 februari (Onstwedde) via Teams. Tijdens deze online open dag ontvangen we je eerst in onze digitale omgeving. We heten jou en je ouders dan welkom. Vervolgens kun je drie keer een online lokaal bezoeken. Je hebt de keuze uit verschillende lokalen. In ieder lokaal zijn docenten aanwezig die iets interessants met je willen doen. Na deze drie bezoeken aan online lokalen sluiten we de open dag gezamenlijk af.

Voor beide vestigingen zijn er twee rondes. Je mag zelf kiezen voor welke ronde jij je aanmeldt:

  • Middagronde: Van 15.30 uur tot 17.15 uur
  • Avondronde: Van 18.30 uur tot 20.15 uur

Praktijkonderwijs

Op woensdag 9 februari kunnen ouders en leerlingen kennismaken met Ubbo Emmius Praktijkonderwijs door een vlog te volgen. Tijdens deze live-vlog leiden we je rond door ons gebouw en vertellen we wat er allemaal te zien en te beleven valt. Je kunt je aanmelden voor de volgende tijdstippen:

  • 16.30 – 17.00 uur
  • 17.15 – 17.45 uur
  • 18.30 – 19.00 uur
  • 19.15 – 19.45 uur

Meld je dus nu aan voor de open dag!

Besturenfusie Dollard College en Ubbo Emmius
27 maart 2022 Schoolbreed Besturenfusie Dollard College en Ubbo Emmius Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan