Voor groep 8

Open dagen

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2018/12/20181121_ubboemmius_online_opendagen_campagne_PAGINA_HEADER_1920x885px.jpg

Misschien heb je er al veel over gehoord. De open dagen. Het lijkt soms wel alsof er iets magisch omheen hangt. Als je in groep 8 zit, mag je eindelijk naar de open dagen, zodat je een indruk krijgt van een middelbare school.

Maak kennis met de school én de leerlingen!

Uiteraard organiseren ook wij open dagen op onze school! We laten je kennismaken met onze locaties, maar daarnaast kun je ook met leerlingen praten. Want wij geloven dat je pas écht weet hoe het op een school aan toe gaat, als je met ervaringsdeskundigen (leerlingen) praat. Daarnaast zijn er ook docenten op de open dag aanwezig, zodat je vragen kunt stellen over de lessen en de activiteiten die allemaal plaatsvinden.

Neem je ouders mee! 

Misschien maak je zelf de keuze voor een middelbare school of doen je ouders het. Hoe dan ook, je ouders zijn natuurlijk enorm belangrijk bij de keuze voor een school. Zij willen graag weten waar hun zoon of dochter straks elke dag naartoe gaat. Op zich wel logisch toch?

Open dag Praktijkonderwijs

De locatie Stadskanaal Praktijkonderwijs heeft de open dag op woensdag 13 februari. Van 17.30 – 19.30 uur ben je welkom om de school te komen bekijken én de sfeer te proeven. ’s Avonds staat er een (gratis) maaltijd voor je klaar!

Aanmelden

Aangezien we wel voldoende voor iedereen willen hebben, zouden we je willen vragen of je je wilt aanmelden voor deze open dag. Dit kan hier. We zien je graag op woensdag 13 februari. Tot dan!

Vier de vrijheid!
11 april 2019 Stadskanaal Sportparklaan Vier de vrijheid! Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan