Voor groep 8

Webinar (online vragenuur)

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2020/12/upload_20201221_ubboemmius_online_website_header_bronbestand_WEBINAR_2DETAIL.jpg

Dit schooljaar zal een belangrijke keuze worden gemaakt, namelijk die voor een school voor het voortgezet onderwijs. Normaal gesproken organiseren we gedurende het schooljaar allerlei activiteiten om leerlingen en ouders kennis te laten maken met onze school. Vanwege corona hebben we de activiteiten aangepast. Zo hebben we de groepen 8 van de meeste scholen al bezocht of hebben we voor iedere leerling van groep 8 een tasje met informatie langs gebracht.

Op dinsdag 2 februari houden we een Webinar (online vragenuur) voor zowel leerlingen als voor ouders. Om 16.00 uur mogen leerlingen van groep 8 deelnemen. Leerlingen en docenten van Ubbo Emmius zitten dan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Let op: dit Webinar gaat over onze locaties in Stadskanaal en Onstwedde. Nieuws over de geplande activiteiten in Winschoten vind je in een ander bericht, namelijk hier.

Voor leerlingen

Wanneer je als leerling van groep 8 mee wilt doen, kun je je hier aanmelden. Tijdens de aanmelding vragen we je alvast om je vragen door te geven, zodat we ons goed kunnen voorbereiden. In de aanmelding wordt naar je emailadres gevraagd, Wanneer je deze nog niet hebt, mag je misschien het e-mailadres van je ouders gebruiken. Op maandag 1 februari krijg je dan van ons alvast een link waarmee je kunt deelnemen aan het Webinar. Je krijgt daar dan meteen een uitleg bij, zodat je zonder problemen het vragenuurtje kunt volgen.

Voor ouders/verzorgers

Om 19.00 uur zitten wederom leerlingen en medewerkers van zowel de onderbouwlocaties als de bovenbouwlocaties klaar om allerlei vragen te beantwoorden. Dit keer speciaal voor de ouders/verzorgers van leerlingen van groep 8. U kunt zich hier aanmelden. Ook hier geldt dat we op maandag 1 februari alvast per email een link sturen waarmee deelgenomen kan worden aan het Webinar.

Wanneer er specifieke vragen zijn, kunnen deze gesteld worden per email, namelijk:

Locatie Onstwedde: ons@ubboemmius.nl

Locatie Praktijkonderwijs: pro@ubboemmius.nl

Locatie Maarsdreef: mrs@ubboemmius.nl

Ontwikkelingen coronavirus
07 januari 2021 Schoolbreed Ontwikkelingen coronavirus Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan