Voor groep 8

Webinar (online vragenuur)

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2020/12/upload_20201221_ubboemmius_online_website_header_bronbestand_WEBINAR_2DETAIL.jpg

Dit schooljaar zal een belangrijke keuze worden gemaakt, namelijk die voor een school voor het voortgezet onderwijs. Normaal gesproken organiseren we gedurende het schooljaar allerlei activiteiten om leerlingen en ouders kennis te laten maken met onze school. Vanwege corona hebben we de activiteiten aangepast. Zo hebben we de groepen 8 van de meeste scholen al bezocht of hebben we voor iedere leerling van groep 8 een tasje met informatie langs gebracht.

Het kiezen van een nieuwe school is best spannend. Welke vakken kan je allemaal gaan volgen, hoe ziet je dagindeling er ongeveer uit en hoe begeleiden we jou op Ubbo Emmius?

Tijdens een Webinar (online vragenuur) op 2 februari zaten leerlingen, docenten en mentoren klaar om vragen van leerlingen uit groep 8 te beantwoorden! Twee uur later beantwoordden de ondersteuningscoördinator, een leerlingencoördinator, een aantal mentoren en een aantal leerlingen alle vragen van ouders/verzorgers.

Heb jij deze Webinars gemist? Dan kun je ze hier terugkijken!

Webinar voor leerlingen

Webinar voor ouders/verzorgers

Wanneer er specifieke vragen zijn, kunnen deze gesteld worden per email, namelijk:

Locatie Onstwedde: [email protected]

Locatie Praktijkonderwijs: [email protected]

Locatie Maarsdreef: [email protected]

Let op: dit Webinar gaat over onze locaties in Stadskanaal en Onstwedde. Nieuws over de geplande activiteiten in Winschoten vind je in een ander bericht, namelijk hier.

Geslaagd, van harte gefeliciteerd!
06 juli 2021 Schoolbreed Geslaagd, van harte gefeliciteerd! Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan