Voor groep 8

Online vragenuurtje

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2020/10/20201006_ubbo_online_website_afbeelding_headers_onlinevragenuurtje.jpg

Dit jaar ziet er op veel vlakken anders uit dan anders. We kunnen helaas, door de huidige coronamaatregelen, niet alle ouders uitnodigen voor een voorlichtingsavond bij ons op school. Toch willen we jou en je ouder(s) graag informeren over Ubbo Emmius. We organiseren daarom twee online vragenuurtjes op dinsdag 2 februari 2021. Het ene vragenuur is bedoeld voor de leerlingen van groep 8 en het andere vragenuur voor de ouders.

Stel al je vragen

Het kiezen van een nieuwe school is best spannend. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat jij en je ouders nog veel vragen hebben. Bijvoorbeeld welke vakken je allemaal kan gaan volgen, hoe je dagindeling er ongeveer uitziet en hoe we jou begeleiden op Ubbo Emmius.

Tijdens een online vragenuurtje zitten leerlingen, docenten en mentoren voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Twee uur later zullen de ondersteuningscoördinator, een leerlingencoördinator, een aantal mentoren en een aantal leerlingen alle vragen van je ouders beantwoorden.

Actuele data

Het online vragenuurtje vindt op dinsdag 2 februari plaats via Teams. Om 16.00 uur zitten we klaar voor alle vragen van jou en je klasgenoten. We sluiten om ca. 17.00 uur af.

Om 19.00 uur zijn je ouders van harte welkom om hun vragen te stellen. Met hen sluiten we om ca. 20.00 uur af.

Gouden schoolkantine schaal
23 oktober 2020 Winschoten Gouden schoolkantine schaal Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan