Nieuws

VERVROEGD – Webinar voor ouders/verzorgers op 2 feb om 18.00 uur

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2020/12/upload_20201221_ubboemmius_online_website_header_bronbestand_WEBINAR_2DETAIL.jpg
21 januari 2021 Schoolbreed

Dit schooljaar zal een belangrijke keuze worden gemaakt, namelijk die voor een school voor het voortgezet onderwijs. Normaal gesproken organiseren we gedurende het schooljaar allerlei activiteiten om leerlingen en ouders kennis te laten maken met onze school. Vanwege corona hebben we de activiteiten aangepast. Zo hebben we de groepen 8 van de meeste scholen al bezocht of hebben we voor iedere leerling van groep 8 een tasje met informatie langs gebracht.

Op dinsdag 2 februari houden we een Webinar (online vragenuur) voor zowel leerlingen als voor ouders. Om 16.00 uur mogen leerlingen van groep 8 deelnemen. Leerlingen en docenten van Ubbo Emmius zitten dan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Wil u zich nog aanmelden voor het webinar? Stuur dan even een email naar [email protected]. Geeft u hierbij s.v.p. aan of u zich aanmeldt voor het webinar voor de ouders of voor die van de leerlingen. Aanmelden kan nog tot 2 februari 12.00 uur.

Wanneer er specifieke vragen zijn, kunnen deze gesteld worden per email, namelijk:

Locatie Onstwedde: [email protected]

Locatie Praktijkonderwijs: [email protected]

Locatie Maarsdreef: [email protected]

Let op: dit Webinar gaat over onze locaties in Stadskanaal en Onstwedde. Nieuws over de geplande activiteiten in Winschoten vind je in een ander bericht, namelijk hier.

Terug
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan