Nieuws

UbboXperience 2018

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2018/09/20180820_Ubbo_online_beeldmateriaal_bronbestand_800x800px_15_VWO_natuurtechniek.jpg
11 september 2018 Schoolbreed

Zit je in groep 7 of 8 van de basisschool? Speciaal voor jou en je ouders organiseren we de UbboXperience. Tijdens deze middag willen we je laten kennismaken met het middelbaar onderwijs. Dit jaar of volgend jaar ga je namelijk een keuze maken voor een middelbare school. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je op een middelbare school allemaal doet, zodat je straks een goede keuze kunt maken voor een middelbare school. Een school, waarbij jij je thuis voelt! 

er·va·ring (de; v; meervoud: ervaringen)

Waarschijnlijk heb je al wat Engels gehad op de basisschool en weet je wat “(e)xperience” betekent. Als je het niet weet is het ook niet erg, dan vertellen we je het nu! Experience betekent “ervaring”. Je ervaart hoe het is op de middelbare school. We vinden het belangrijk dat je ervaart hoe het op een middelbare school eraan toegaat, voordat je überhaupt gaat kijken naar de verschillende scholen.

Ontdek verschillende locaties


Tijdens de Ubbo Xperience kun je op allerlei verschillende locaties workshops volgen. Op deze manier ontdek je hoe het gaat met wisselende lessen, wisselende locaties én natuurlijk de lessen zelf. We hopen dat je hierdoor een beter beeld van de middelbare school krijgt.


Terug
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan