Nieuws

Op maandag 15 februari zijn onze schoolgebouwen gesloten.

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2021/02/rain-2513886_1920.jpg
14 februari 2021 Schoolbreed

Voor maandag 15 februari wordt door het KNMI code rood afgegeven. Dit is vanwege verraderlijke gladheid als gevolg van ijzel.  In ons protocol staat omschreven dat we bij code rood de schoolgebouwen sluiten. Alle leerlingen die momenteel wel naar school konden komen, zullen dus morgen ook thuis moeten blijven.

Dit betreft de leerlingen van de examenklassen, de leerlingen die PTA-toetsen maken op school, de leerlingen die extra ondersteuning krijgen op school en de leerlingen die beroepsgerichte lessen volgen. De lessen voor deze leerlingen zullen morgen online plaats vinden. Voor alle andere leerlingen is dat al het geval.

Een aantal zaken is van belang:

  • Toetsen die op 15 februari op school afgenomen zouden worden, gaan niet door. Vanuit de locatie zal een nieuwe datum worden meegedeeld.
  • We gaan er van uit dat de school alleen maandag gesloten zal zijn. Voor zover we nu kunnen inschatten zullen de schoolgebouwen dinsdag (16 februari) weer open zijn voor de leerlingen die het betreft. Zonder tegenbericht is de school dinsdag dan ook gewoon weer open.

Terug
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan