Zomersportdag vmbo 3 2016

Op vrijdag 1 juli is weer de traditionele zomersportdag gehouden van de Sportparklaan. Ondanks de voorspellingen is het toch nog redelijk droog gebleven en kon iedereen enthousiast aan de slag. Tijdens de sportdag blijkt dat presteren en gezelligheid goed samen gaan. Er werd fanatiek gespeeld, maar ook veel gelachen. Er waren teams van SDV en bouw die een eigen tenue hadden geregeld en zelfs met coach en verzorger aan de kant stonden.

Bij het voetballen kwamen Zakelijke Dienstverlening, Techniek en SDV in de finalepoule. Techniek bleek hier uiteindelijk de beste te zijn. Bij het volleyballen heeft SDV de hoofdprijs weten te pakken.

In de Allstarwedstrijden waarbij leerlingen worden geselecteerd om tegen de docenten te voetballen en volleyballen bleek dat er veel kwaliteit is aan de Sportparklaan. Beide wedstrijden werden met 1 punt verschil gewonnen. Bij het Voetballen wist Roy Veeninga met een pegel van buiten de 16 meter de bal in de winkelhaak te krijgen waardoor de leerlingen op 1 – 0 kwamen. De docenten waren zo overdonderd door dit wonderschone doelpunt dat ze niet meer wisten te scoren. De allstarvolleybalwedstrijd werd met 28 – 27 gewonnen door een laatste fout van een niet nader te noemen docent.

Als locatie zijn we erg trots op de inzet van de leerlingen en de leuke sportieve sfeer die er daardoor tijdens de dag hangt.