Warm welkom op Ubbo Emmius Veendam

Op woensdag 27 januari houdt Ubbo Emmius Veendam Open Dag.
Deze dag laten we jou en je ouders/verzorgers zien en ervaren wat onze school te bieden heeft.


We zijn een kleinschalige school waar iedere leerling de kans krijgt op te stromen naar een hoger niveau. Een eigentijdse school met veel ervaring in het leren met de iPad en waar je iedere dag, aansluitend aan je laatste les, onder begeleiding je huiswerk kan maken op school. Een gezonde, rookvrije school die oog heeft voor jou én je ouders/verzorgers! Neem vast een kijkje op onze website: www.ubboemmius.nl

Lessencarrousel
In de ochtend is er een lessencarrousel voor alle leerlingen van groep 8 van de verschillende basisscholen. Je volgt een aantal lessen, waaronder een les met de iPad. Op de website onder het kopje "lessencaroussel woensdagochtend 27 januari 2016" staat het tijdstip waarop jouw basisschool is ingepland.

Avond: kijk en doe avond
Van 18.30 tot 21.00 uur is de school open voor belangstellenden. Er worden lekkere hapjes geserveerd door onze leerlingen. In de lokalen is van alles te doen. Je kunt zelf appelflappen bakken, gel en een tol maken. In de gymzaal worden leuke actiefoto’s gemaakt en na afloop krijg je een foto mee van jezelf, compleet met lijst. Je kan in gesprek gaan met leerlingen, docenten en ouders van onze school. Ook kun je voorlichtingen bijwonen over onze opstroomklassen, iPad-onderwijs, de leerlingbegeleiding en het nieuwe vak Dienstverlening en Producten, dat gegeven gaat worden in leerjaar 3 en 4.

Tot ziens op onze Open Dag op woensdag 27 januari. Er wacht je een warm welkom!