Nieuws

Meld je nu aan voor de online open dag in Winschoten

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2020/12/UPLOAD_20201118_ubbo_online_website_nieuwsbericht_header.jpg
08 januari 2021 Winschoten

Het Dollard College en Ubbo Emmius in Winschoten werken met elkaar samen! Beide scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs bundelen hun krachten om een volwaardig en breed onderwijsaanbod voor jou en alle andere leerlingen in Winschoten en omgeving te kunnen garanderen. Óók in de toekomst. Meer informatie over deze samenwerking lees je in dit nieuwsbericht.

Online open dag Winschoten – 26 januari

Door de lockdown die per 14 december is ingegaan kunnen de open dagen helaas niet plaatsvinden zoals normaal. Om toch kennis te kunnen maken met onze scholen in Winschoten organiseren wij een online open dag! Via deze link kun jij je met je ouders/verzorgers aanmelden voor het online programma op 26 januari, dat je gewoon kunt volgen via je laptop of telefoon! Onze docenten zitten dan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je natuurlijk van alles te vertellen én te laten zien.

Datum: 26 januari 2021

Tijd: 18.30 uur (tot ca. 20.30 uur)

De online open dag is afgelopen. Aanmelden kan dus niet meer. We hopen dat je een leuke avond hebt gehad!

Let op: deze online open dag gaat over onze locatie in Winschoten. Nieuws over de geplande activiteiten in Stadskanaal en Onstwedde vind je in een ander bericht, namelijk hier.

Terug
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan