Stadskanaal Sportparklaan

Dienstverlening & Producten

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2018/09/20180820_Ubbo_online_beeldmateriaal_8_BB_dienstverlening.jpg

Het profiel Dienstverlening & Producten is een breed, beroepsoriënterend profiel dat is gericht op een goede voorbereiding op het middelbaar beroepsonderwijs. De kennis, vaardigheden en beroepshouding die jou aangeleerd worden bij Dienstverlening & Producten vormen een basis voor het competentiegerichte onderwijs in het mbo.

Profielmodules

In het profiel Dienstverlening & Producten zijn er 4 verplichte profielmodules die je in twee jaar doorloopt (2 in leerjaar 3 en 2 in leerjaar 4):

Organiseren van een activiteit voor een opdrachtgever
Houd jij ervan om dingen te organiseren en te regelen? In deze module leer je hoe je activiteiten het beste kunt voorbereiden en uitvoeren, je zorgt voor de juiste middelen, voorzieningen, materialen en personen.

Presenteren, promoten en verkopen
In deze module leer je verschillende manieren van communicatie kennen. Hierbij kun je denken aan communicatie in de media, social media, reclame maken, verkopen, instructies en presentaties geven.

Een product maken en verbeteren
Het ontwerpen, beoordelen, tekenen, printen in 2D/3D en het maken van producten staat centraal in deze module. Je bent zowel achter de computer met technische tekenprogramma’s als in de werkplaats aan het werk.

Multimediale productie maken
Hierbij moet je denken aan het maken van een digitaal ontwerp, een website ontwerpen of samenstellen, een instructie- of voorlichtingsfilm maken en je eigen app maken.

Keuzevakken

Daarnaast kun je vier profieloverstijgende keuzevakken kiezen, waarvan het keuzevak ondernemen verplicht wordt gevolgd. Je kunt je bijvoorbeeld gaan specialiseren in Voeding & Sport, Fotografie en Geüniformeerde Dienstverlening. Voorbeelden van profieloverstijgende keuzevakken zijn hieronder te vinden, maar ook keuzevakken genoemd bij de andere profielen op deze website, kunnen na overleg gevolgd worden.

  • Ondernemen (verplicht keuzevak)
  • Geüniformeerde Dienstverlening (vrij keuzevak)
  • Voeding en Beweging ( vrij keuzevak)
  • Ondersteuning bij sport- en bewegingsactiviteiten (vrij keuzevak)
  • Fotografie (vrij keuzevak)
  • Voorkomen van ongevallen en EHBO (vrij keuzevak)
Terug
Start Schooljaar - Aan te schaffen materialen
09 juli 2020 Schoolbreed Start Schooljaar - Aan te schaffen materialen Lees verder Bekijk meer nieuws
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan