Nieuws

Kom naar de open dag!

https://www.ubboemmius.nl/wp-content/uploads/2018/12/20181121_ubboemmius_online_opendagen_campagne_NIEUWS_1920x885px.jpg
18 december 2018 Stadskanaal Sportparklaan

Zit jij op dit moment in de 2e klas vmbo van het voortgezet onderwijs? Dan ben je van harte welkom op de open dag op onze locatie aan de Sportparklaan.

Tijdens onze open dag kun je kennis maken met de zes profielen die aan de Sportparklaan worden aangeboden; Bouwen, Wonen & Interieur (BWI), Produceren, Installeren & Energie (PIE), Mobiliteit & Transport (M&T), Zorg & Welzijn (Z&W), Dienstverlening & Producten (D&P) en Economie & Ondernemen (E&O). Bij alle profielen zijn leerlingen aanwezig die je kunt vragen wat ze bij dat profiel allemaal leren. En als je al weet wat je later wilt worden, kun je ook vast kijken hoe de beroepsopleidingen er in het mbo uitzien. Aan de Sportparklaan wordt onze open dag namelijk samen georganiseerd met het mbo van Noorderpoort. Je bent van harte welkom tussen 16.00 en 20.30 uur.

Wanneer? 

Vrijdag 25 januari 2019

Hoe laat?

Van 16.00 tot 20.30 uur vrije inloop voor leerlingen en ouders/ verzorgers. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnen komen lopen.

We zien jou en je ouders/ verzorgers graag op vrijdag 25 januari a.s.! 

Terug
Ubbo Emmius ook jouw school? Meld je aan