Ben je een nieuwe leerling?
Nieuw op het Ubbo Emmius
Bent u een ouder?
Informatie voor ouders
Inloggen UbboNet
Inloggen UbboNet

Open dagen 2017

Zit je in groep 8 en willen jij en je ouders een kijkje nemen op een van onze scholen? Of ga je al naar de tweede klas van het vmbo en ben je benieuwd naar de bovenbouw? Voor jou, je ouders en leerkrachten organiseren de locaties van Ubbo Emmius een gezellige Open Dag.


Deze Open Dag is dé mogelijkheid om de sfeer te proeven en de wereld te ontdekken van het voortgezet onderwijs, de vakken en de activiteiten die we op onze scholen organiseren.

Je bent van harte welkom op onderstaande data! 

 

Locatie Onstwedde

Donderdag 26 januari 2017

Wil je met je ouder(s)/verzorger(s), broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar onze school komen kijken, dan staan de deuren van Ubbo Emmius Onstwedde vanaf 18.30 uur wagenwijd voor je open op de Open Dag.

Met behulp van een lokalenoverzicht kun je dan echt onze school ‘verkennen’. Er valt veel te zien en te doen, je kunt met leerlingen en docenten praten, zelf experimenten uitvoeren of meedoen aan sport- of andere activiteiten. Het is hét moment om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Uiteraard vinden wij het fijn om jou te ontmoeten!

Lees meer over Ubbo Emmius Onstwedde.

 

Locatie Engelandlaan

Woensdag 25 januari 2017

Op woensdag 25 januari ben je van harte welkom op onze Open Dag!
 
De sfeer proeven bij ons op school, hapjes maken en natuurlijk opeten, proefjes doen bij biologie, aan de slag bij techniek. Een kleine greep van wat je tijdens de Open Dag allemaal bij ons kunt komen doen. Je mag je ouders of verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes meenemen, iedereen is welkom. Wij houden de Open Dag op 25 januari tussen 13.30 – 16.00 uur ’s middags en 18.30 – 21.00 uur ’s avonds.

 

Lees meer over Ubbo Emmius Engelandlaan

 

Locatie Maarsdreef

Woensdag 25 januari 2017

Op 18 januari 2017 vinden op de Maarsdreef introductielessen plaats voor leerlingen van basisscholen. We geven deze middag korte lesjes waarin je alvast kunt ervaren hoe het gaat in de klas op de middelbare school.

Op 25 januari is de open dag. Het programma is ’s middags van 13.30 – 16.00 uur  en ’s avonds van 18.30 – 21.00 uur. Op die dag kun je onze school verkennen, met leraren en leerlingen praten, proefjes doen, de gymzaal bekijken en nog veel meer.

Lees meer over Ubbo Emmius Maarsdreef.  

 

Locatie Sportparklaan (bovenbouw vmbo)

Vrijdag 27 januari 2017

Aan de Sportparklaan wordt de open dag samen georganiseerd met het MBO van het Noorderpoort. Je hebt de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze praktijkruimtes van onze afdelingen techniek (Bouwen, Wonen & Interieur (BWI), Produceren, Installeren & Energie (PIE), Mobiliteit & Transport (M&T), Zorg & Welzijn, Dienstverlening & Producten (D&P) en Economie & Ondernemen (E&O)). Je bent van harte welkom tussen 16.00 uur tot 20.30 uur. 

 

Lees meer over Ubbo Emmius Sportparklaan

 

Locatie Veendam

Open Huis woensdag 25 januari 2017

Van 18:30 tot 21.00 zijn leerlingen van de basisscholen van harte welkom met hun ouder(s)/verzorger(s) en andere belangstellenden om de sfeer in onze school te ervaren en te zien waar wij voor staan.

Lees meer over Ubbo Emmius Veendam

 

Locatie Winschoten

Donderdag, 26 januari 2017

Van 13:30 tot 16:00 uur zijn alle leerlingen welkom voor de lessencarrousel. Samen met je klasgenoten kun je dan kijken hoe leuk het bij ons is. Van 18:30 tot 21.00 uur organiseren wij het Open Huis. Alle aanstaande brugklassers zijn dan welkom met hun ouder(s)/verzorger(s) om sfeer te proeven en te zien waar wij voor staan.
Wij hopen u allen te mogen begroeten. 

Lees meer over Ubbo Emmius Winschoten

 

Locatie Praktijkonderwijs 

Donderdag 9 februari 2017

Van 16.30 - 19.30 uur  organiseren wij een Open Doe Dag. Nieuwe leerlingen en hun ouders zijn dan welkom om sfeer te proeven en te zien waar wij voor staan.

Lees meer over Ubbo Emmius Praktijkonderwijs